mp advisors

Billede

mp advisors er stiftet i 2010 og har speciale indenfor dokumenthåndtering, IT løsninger, softwareløsninger, udbudsskrivning samt køb, salg og leasing af nyt og brugt IT udstyr og kopi & print.

mp advisors kan levere alt indenfor kopi & print. Fra små pladsbesparende maskiner til store grafiske produktionsløsninger. Uanset hvilken løsning I måtte have i dag kan vi tilbyde en løsning som kan optimere jeres virksomheds ressourceforbrug og miljøbelastning.

mp advisors er en uafhængig forhandler. Vi har et bredt udvalg af producenter og er dermed i stand til at tilbyde netop jeres virksomhed den mest optimale løsning tilpasset det aktuelle behov. Vi tager steppet videre og ser på jeres virksomheds forretningsprocessor, for på den måde at kunne bidrage med besparelser i form af blandt andet effektiviseringer på software, dokumenthåndtering, fakturascanning m.v.

mp advisors kan desuden tilbyde kortidsleje af kopi & print såfremt man måtte have opgaver af en kortere eller længerevarende periode. Vi har et stærkt samarbejde med èt af verdens største finansieringsselskaber og kan på denne baggrund tilbyde finansiering af netop jeres nye løsning på kort eller længere sigt.

mp advisors ejes 100% af Michael Parris som har mere end 17 års erfaring indenfor IT samt kopi & print løsninger på alle niveauer.