Purchase Partner

mp advisors samarbejder med alle de største producenter på markedet. Vi har derfor mulighed for at tilbyde den absolut mest optimale løsning for din virksomhed.

mp advisors arbejder ligeledes tæt sammen med virksomheden Purchase Partner. Purchase Partner arbejder med at strukturere og optimere ikke-strategiske omkostninger for virksomheder med udgangspunkt i Norden. Disse typer omkostninger er tilstede i alle typer virksomheder på tværs af størrelse og industrier og er typisk lavt prioriteret med ansvar spredt ud over organisationen. De fleste virksomheder har af samme årsag ikke èt samlet overblik over deres ikke-strategiske omkostninger.

Optimeringspotentialet er derfor ofte stort. Med den rigtige viden, overblik og analyse kan man opnå signifikante besparelser og samtidig sikre en bedre kalibreret løsning på lang sigt. Vi arbejder ud fra succes fee og derfor er optimeringen risikofri.

Med Purchase Partner får du en uvildig samarbejdspartner, der med vores markedsviden og priskendskab, kan lave signifikante besparelser. Herudover sikre vi en vedvarende effekt med kontraktstyringsværktøjet Ajour, som leverer en smidig operationel styring af virksomhedens aftaler på tværs af organisationen.

Konceptet er valideret og forfinet gennem de seneste 5 år og hundredevis af kunder. Vi kender derfor best practice og vores mange kundeforløb giver opdateret kendskab til de aktuelle muligheder i mange brancher.

Af mange forskellige arbejdsområder kan f.eks nævnes: Administration, IT & Tele, Fragt & logistik, Produktion, Marketing & Facility.

Se mere på www.purchasepartner.dk

Purchase Partner Danmark P/S

Vesterbrogade 90, 1620 København V